2013-as Forma 1-es rajongói termékek 10% kedvezménnyel a GPshopnál (x) - F1VILÁG.HU

2013-as Forma 1-es rajongói termékek 10% kedvezménnyel a GPshopnál (x)

HIRDETÉS

A Forma 1-es szezon indulása egyben azt is jelenti, hogy megjelennek a 2013-as év újdonságai a GPshopnál. Most különösen érdemes a www.gpshop.hu webáruházba ellátogatnunk, mivel előrendelési akciójuk keretében 10% kedvezményt adnak a 2013-as kollekcióra.

A GPshop idén minden eddiginél szélesebb választékkal várja a Forma 1 szerelmeseit, sőt még olyan különleges márkák is bekerültek a kínálatba, mint a BMW, a Lamborghini vagy a McLaren GT. Természetesen a 10% kedvezmény ezekre a termékekre is vonatkozik.

Néhány érdekesség a GPshop webáruházából:

Miden idők legszínesebb kínálatát láthatjuk Ferrari termékekből. A már hagyományossá vált női-, férfi- és gyermek pólók, sapkák mellett izgalmas tollakkal, mobiltelefon-tartozékokkal, sportos órákkal, különleges ékszerekkel, sőt kiváló minőségű fülhallgatókkal is találkozhatunk. Ezeken kívül számos népszerű termék is visszakerült a választékba, mint például a törölközők, plédek, ágyneműk, díszpárnák valamint többféle hasznos kiegészítő.

A McLaren csapat rajongói is jóval szélesebb választékból mazsolázhatnak, mint korábban. A szokásos termékeken túl végre rendelhető törölköző, kistáska, napszemüveg, csapat softshell pulóver, csak hogy a legfontosabbakat említsük. Emellett az igen szemrevalóra sikeredett “Lifestyle” kollekcióból is megtalálhatok jó pár terméket a www.gpshop.hu weboldalon.

A Red Bull Racing termékek között kiemeljük az újdonságnak számító órákat, karkötőket vagy az iPad-, illetve mobiltelefon-tokokat. A Mercedes GP kínálatában a hasznos kiegészítők és csapatruházat mellett már előrendelhetők a pilóták nevével ellátott pólók, sapkák is.

Végül fontos újdonság, hogy a Michael Schumacher termékek választéka is bővült, ezzel kedveskedve azoknak, akiknek hiányolják őt a pályáról.

Az újdonságok március végétől folyamatosan érkeznek be üzletükbe, ezzel párhuzamosan pedig az előrendelési akció is véget ér, ezért érdemes sietni a rendeléssel.

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!