Alonso több pontszerző eredményt remél mostantól - F1VILÁG.HU

Alonso több pontszerző eredményt remél mostantól

HIRDETÉS
V9hMoqcZ4JC3iGx86AgU7gylwkFpZUGU__R3I1887

Fernando Alonso, a McLaren versenyzője újult erővel tér vissza a Belga Nagydíjon, és már alig várja, hogy a legendás versenypályán körözhessen.

Alonso a szezon második felétől azt várja, hogy többször kerülnek majd a pontszerzők közé – úgy érzi, a csapat egyre erősebb lesz, így van esélyük arra, hogy a látványos fejlődés útjára lépjenek, miután a Magyar Nagydíjon a szezonja eddigi legjobb eredményét érte el. A spanyolnak azonban csupán ez volt a második alkalma, hogy az első tíz között végzett idén, így jobb folytatásban bízik.

„Imádom a nyári szünet utáni első versenyt!” – nyilatkozta a McLaren-pilóta. „Nagyszerű és szórakoztató érzés megújult energiával visszatérni. Készen állok, hogy nekivágjunk a szezon második felének.”

„Spa hihetetlen” – áradozott Alonso. „Sokunk számára ez az egyik legjobb versenypálya. A legendás Eau Rouge-t semmi mással nem lehet összehasonlítani a versenynaptárban. Olyan mélyen ülünk az autóban, és olyan meredek, hogy végig az eget nézzük – teljesen szürreális!”

A spanyol pilóta tisztában van vele, hogy nem lesz egyszerű hétvégéjük, azonban bízik benne, hogy a hosszú spái pálya lehetőséget biztosít majd arra, hogy a versenyen néhány előzést mutassanak majd.

„Egyre erősebbek leszünk, és remélem, hogy a szezon második felében több versenyt fejezhetünk be pontszerző pozícióban. A Belga Nagydíj nagy kihívást jelent az egész csapat számára, a szerelők és a mérnökök számára is, mert a kör háromnegyed részén keresztül teljes gázzal megyünk. Ez az embert és a versenygépet is nagyon megterheli.”

[su_box title=”Korábban írtuk:” style=”glass” box_color=”#000000″]

Sikerül meggyőznie a Hondának a McLarent?

Hirdetés

[/su_box]

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!