Eldőlni látszik: Kubica nem tér vissza, Szirotkin a legesélyesebb a Williamsnél - F1VILÁG.HU

Eldőlni látszik: Kubica nem tér vissza, Szirotkin a legesélyesebb a Williamsnél

HIRDETÉS
Fotó: Pirelli

A legfrissebb sajtóhírek szerint nem sok esély van arra, hogy Robert Kubica a Williams színeiben visszatér a Forma-1-be. Úgy tudni, az istálló ülésére Szergej Szirotkin a legesélyesebb.

Kubica és Szirotkin a szezonzáró Abu Dhabi Nagydíj után tesztelhette a csapat 2017-es autóját, és sokáig úgy tűnt, előbbi versenyző lehet az, aki átveszi Felipe Massa helyét az istállónál.

A Motorsport.com azonban hétfői cikkében azt írja, bár a Williamsnél nagyon elégedettek voltak Kubica visszajelzéseivel, a nyers teljesítményt tekintve Szirotkin jobb választás lenne a csapat számára.

Szirotkin idén a Renault tartalékversenyzője volt, a hírek szerint pedig már előrehaladott tárgyalásokat folytat a Williamsszel.

Úgy tudni, a 22 éves versenyző jelentős pénzösszeget is hozhat a csapatnak – az orosz SMP Bank 15 millió fonttal támogathatja F1-es szereplését.

Ha a megállapodás végül mégsem jön össze, Daniil Kvyatra eshet a Williams választása, mivel Kubica a hírek szerint már egyáltalán nem esélyes a grove-i istálló ülésére. Nemcsak ő, hanem a Felipe Massát az idei Magyar Nagydíjon helyettesítő Paul di Resta is lekerült már a Williams listájáról.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Eldőlni látszik: Kubica nem tér vissza, Szirotkin a legesélyesebb a Williamsnél
Ötszörös pénzt fizet a fogadóiroda Norris sprintgyőzelmére! (x)
Ekkor lesz a kínai sprintfutam és időmérő szombaton
Horner: Korai még Ricciardo jövőjéről dönteni
Az Audi már most tényező az F1-es versenyzői piacon
Semmit sem tudtak az F1-es csapatok a kínai pálya felületkezeléséről

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!