Megosztás:

Haas támogatóként már jelen van a Ferrarinál

Egyre biztosabb, hogy Ferrari motorral megy majd a Haas.
Egyre biztosabb, hogy Ferrari motorral megy majd a Haas. © Scuderia Ferrari

Gene Haas egyre közelebb ahhoz, hogy technikai partneri együttműködésre lépjen a Ferrarival, és ők szállítsák a motorokat 2016-ban érkező Forma-1-es csapatának, miután cége bejelentette, hogy támogatni fogja az olasz alakulatot.

A Ferrari a Brit Nagydíj előtt hivatalos közleményben jelentette be, hogy a Haas Automation, Észak-Amerika legnagyobb CNC gépekkel foglalkozó cége, a szezon hátralévő részében, illetve 2015-ben támogatni fogja őket.

Bár mindez még nem garantálja, hogy Haas és a Ferrari technikai partneri együttműködésre lép 2016-ban, ám azt szinte biztosra lehet venni, hogy jó irányba haladnak a tárgyalások ezen a fronton.

„Az elmúlt néhány hónapban nagyon sok üzleti lehetőséget néztünk át Haasszal, és ez az azonnal lehetőség bizonyítja, hogy a Haas komolyan gondolja a Forma-1-et” – mondta a Ferrari csapatfőnöke, Marco Mattiacci.

Gene Haas így folytatta: „A Haas Automation egy prémium márka és nincs is jobb módja, hogy ezt még inkább erősítsük, mint az, hogy összekapcsoljuk a Scuderia Ferrarival a motorsportok legnagyobb színpadán.”

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

A Williams bízik abban, hogy Susie Wolff a két hét múlva megrendezésre kerülő Német Nagydíjon...

Hozzászólások

( komment)