Hamilton: Bottas vb-esélyes lesz idén - F1VILÁG.HU

Hamilton: Bottas vb-esélyes lesz idén

HIRDETÉS
Fotó: Russian GP

A Mercedes brit versenyzője, Lewis Hamilton meg van győződve arról, csapattársa, Valtteri Bottas idén komoly esélyese lehet a világbajnoki címnek.

A finn versenyző az Orosz Nagydíjon pályafutása első Forma-1-es győzelmét szerezte, és mindössze 10 pont a hátránya a pontversenyben a háromszoros világbajnok Hamiltonnal szemben.

Hamilton azt mondja, Bottas Szocsiban bizonyította, hogy képes az élmezőnyben harcolni, így komoly ellenfél lesz a világbajnoki címért zajló küzdelemben. A brit azt mondja, korábban sem voltak kétségei új csapattársa képességeit illetően.

„Kétségkívül hiteles vetélytársa a vb-címért folyó küzdelemben – már akkor az volt, amikor csatlakozott hozzánk” – mondta a Mercedes versenyzője.

„A médiának és a rajongóknak voltak bizonyos előítéleteik azzal kapcsolatban, hogy hogyan is fog teljesíteni, de bizonyította, hogy mindenki téved.”

„Ellenfél marad az év további részében is, a harc tehát folytatódik. Szerintem nagyon jól megalapoztuk a kapcsolatunkat, tiszteljük egymást, és egy így marad a továbbiakban is.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!