Hamilton: Erre nem számítottam! - F1VILÁG.HU

Hamilton: Erre nem számítottam!

HIRDETÉS

A mezőny végéről rajtolva harmadikként futott be a Forma-1-es Belga Nagydíjon a világbajnoki címvédő Lewis Hamilton.


A mezőny végéről rajtolva harmadikként futott be a Forma-1-es Belga Nagydíjon a világbajnoki címvédő Lewis Hamilton.

A brit versenyző számára nehezen alakult a hétvége, hiszen csapata háromszor is motort cserélt autójában – így került a mezőny végére az időmérő után.

Hamilton azonban fantasztikus versenyzést bemutatva csapattársa, Nico Rosberg, valamint Daniel RIcciardo mögött harmadikként ért célba, így 9 pontos az előnye a bajnoki tabellán.

„Nem számítottam erre! Fogalmam sem volt arról, milyen eredményt érhetek el – egyszerűen csak pozitívan álltam hozzá a versenyhez, és végül bejött” – mondta elégedetten a világbajnoki éllovas.

„A csapattal közösen összehoztuk! A srácok szenzációsan dolgoztak, háromszor is motort cseréltek. Ilyenkor könnyű hibázni, de mindhárom tökéletesen működött.”

Hamilton kifejtette, bízik abban, hogy az új motoroknak köszönhetően előnyben lesz majd az év második felében.

„Van három új motorunk, szóval előnyben vagyok a többiekkel szemben, ami nagyszerű. Emlékezetes nap volt a mai, és nagyszerű verseny. Remélhetőleg az évad második fele simábban megy majd, és remek küzdelmet vívhatunk a többiekkel.”

„Hogy őszinte legyek, még jobban alakulhatott volna a nyári szünet, ha tudom, hogy 3 új motor után 9 pontos előnnyel távozok Belgiumból.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!