Hamilton: Győzelemmel akarok bajnokságot nyerni - F1VILÁG.HU

Hamilton: Győzelemmel akarok bajnokságot nyerni

HIRDETÉS
Fotó: Mercedes AMG Petronas Motorsport

Stílusosan, egy győzelemmel szeretné megszerezni a világbajnoki címet Mexikóban Lewis Hamilton.

A brit versenyző jelenleg 66 pontos előnnyel vezeti a világbajnoki tabellát, így egy győzelemmel bebiztosíthatja negyedik bajnoki diadalát.

Bár ehhez Sebastian Vettel győzelme esetén elég lenne egy 5. hely is, Hamilton azt mondja, győzelemmel akarja megnyerni a bajnokságot.

„Nyerni akarok. Nem az a vágyam, hogy az 5. helyen végezzek, és valaki mást nézzek a dobogón!” – mondta a Mercedes versenyzője.

„Hogy őszinte legyek, az nem is igazán fontos, hogy hol nyerem meg. Ami fontos, hogy összejöjjön, és jelenleg nem tűnik rossznak a helyzetem. De az is világos, hogy a legjobb módja egy bajnokság megnyerésének a győzelem.”

Hamilton tehát Mexikóban megszerezheti pályafutása negyedik világbajnoki címét, elmondása szerint azonban még esze ágában sincs visszavonulni.

„Az túl könnyű volna – viszont király dolgok következnek a Forma-1-ben, szóval maradni akarok. Vannak dolgok, amiket már elterveztem, de még nem beszélek ezekről. Az viszont biztos, hogy 40 évesen már nem ülök F1-es autóban. Akkor már tudni fogom, hogy nincs visszaút. Mert nem tudom elképzelni, hogy visszatérjek később.”

„De pár évig még biztosan itt versenyzem.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!