Megosztás:

Hamilton: A kihívásoktól lesz érdekes az élet!

Hamilton a mezőny végéről rajtol Brazíliában.
Hamilton a mezőny végéről rajtol Brazíliában. © Mercedes AMG Petronas Motorsport

Balesetet szenvedett a Brazil Nagydíj időmérő edzésén, így csak a mezőny végéről rajtolhat vasárnap a Forma-1 idei bajnoka, Lewis Hamilton.

A brit versenyző a kvalifikáció első perceiben csapta falnak autóját – ő szerencsére nem sérült meg, autója azonban annyira összetört, hogy nem tudta folytatni az időmérőt.

Hamilton nem sokkal később már újságíróknak nyilatkozott az interlagosi paddockban. A Mercedes versenyzője azt mondja, megpróbál tanulni a hibájából, és reméli, jó versenyt futhat vasárnap.

„Rendben vagyok. Az egész nagyon gyorsan történt” – mondta a szemmel láthatóan csalódott Hamilton.

„Ez van. Természetesen balszerencsés dolog. De én úgy tekintek az efféle dolgokra, hogy a kihívások azok, amik érdekessé teszik az életet – és attól lesz értelme az életnek, ha ezeken felül tudunk kerekedni.”

„Meg kell próbálnom továbblépni, és tanulni belőle. Nagyon szokatlan ez tőlem, de ez is jól mutatja, hogy mindannyian emberek vagyunk, és efféle dolgok történnek.”

„Próbálom annyira élvezni a holnapi versenyt, amennyire csak tudom. Évekkel ezelőtt is elég messziről indultam, és nagyszerű versenyem volt.”

Hamilton balesete videón (forrás: F1.com):

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

Csak a mezőny végéről vághat neki a vaárnapi Brazil Nagydíjon a négyszeres világbajnok Lewis...

Hozzászólások

( komment)