Hamilton: Sajnálom, Felipe! - F1VILÁG.HU

Hamilton: Sajnálom, Felipe!

HIRDETÉS

Csalódottan nyilatkozott a vasárnapi Japán Nagydíjat követően a McLaren Mercedes brit versenyzője, Lewis Hamilton, aki csapattársával ellentétben nem tudott harcba szállni a győzelemért.


Csalódottan nyilatkozott a vasárnapi Japán Nagydíjat követően a McLaren Mercedes brit versenyzője, Lewis Hamilton, aki csapattársával ellentétben nem tudott harcba szállni a győzelemért.

Hamilton csupán az ötödik helyen ért célba Suzukában, ám elmondása szerint nem csügged, és mindent megtesz azért, hogy jövő hétvégén, Koreában ismét jó formában legyen.

„Ez egy igazán kiábrándító verseny volt számomra, Jenson és a csapat számára viszont nagyszerű nap” – fogalmazott a 2008-as év legjobbja.

„Jenson kiváló munkát végzett – igazán megérdemli ezt a győzelmet, nekem viszont nem volt jó versenyem. Viszont továbbra is emelt fővel versenyzem és izgatottan várom a következő futamot, ahol remélem, ismét esélyes leszek.”

„Az autó tempója elég jó volt a győzelemhez, én viszont ma nem tudtam harcba szállni ezért, szóval most át fogom tekinteni az adatokat, hogy kiderüljön, miképp tudnék visszavágni, és jövő hétvégén, Koreában hogy lehetnék újra versenyképes.”

Hamilton a vasárnapi versenyen ismét összetűzésbe keveredett Felipe Massával, miután autóik a 130R nevű kanyar utáni féktávon összeértek. Massa újra élesen bírálta a McLaren versenyzőjét, Hamilton azonban elnézést kér riválisától.

„Tényleg nem igazán tudom, hogy mi történt Felipével – az autó tükrei nagyon vibráltak nagy tempónál, szóval nem láttam, hogy behúzódik mellém. Szeretnék elnézést kérni azért, hogy összeértek az autónk, de szerencsére egyikünkkel sem történt semmi. Nem rossz szándékból húztam rá Felipére – nagyon tisztelem őt, egy nagyszerű versenyző, és rendkívül gyors volt ma.”

A brit versenyző természetesen megragadta az alkalmat és gratulált Sebastian Vettel második világbajnok címéhez.

„Szeretnék gratulálni Sebastiannak a világbajnoki címhez. Mindannyian tudtuk, hogy be fog ez következni, de idén igazán tökéletes idényt teljesít. Ez egy fantasztikus eredmény tőle.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!