Hoppá! Világbajnok menedzsert kapott Robert Kubica! - F1VILÁG.HU

Hoppá! Világbajnok menedzsert kapott Robert Kubica!

HIRDETÉS
Fotó: Renault Sport F1 Team

2016-os Forma-1-es világbajnok, Nico Rosberg lesz Kubica menedzsere a továbbiakban – a német ex-versenyző hozzásegítheti a lengyelt ahhoz, hogy visszatérjen a királykategóriába.

Kubica a Magyar Nagydíjat követő kétnapos teszten már a Renault idei autójával gyakorolhatott, miután azonban a francia istálló 2018-ban vélhetően a Nico Hülkenberg – Carlos Sainz kettőssel vág neki a Forma-1-es küzdelmeknek, Kubicának más csapat után kell néznie.

A lengyel nem mondott le az F1-es visszatérésről – álmának megvalósításában pedig a tavalyi világbajnok, Nico Rosberg segíti majd – írja a Bild.

Rosberg Kubica régi partnerével, Alessandro Alunni Bravival osztja meg a feladatokat.

„Fantasztikus, hogy együtt dolgozhatok Nicóval. Ősidők óta ismerjük egymást, gyerekkorunkban együtt gokartoztunk. Óriási érték ő számomra, illetve F1-es visszatérésem szempontjából” – mondta Kubica.

Természetesen Rosberg is nagyon örül az együttműködésnek – a német igazán elismerően beszélt Kubicáról.

„Robert és Lewis Hamilton voltak a leggyorsabb ellenfeleim pályafutásom során” – fogalmazott a német. „Ezért igazán izgalmasnak találom azt, hogy most Robertet segíthetem a Forma-1-be visszavezető úton. Nagyon várom már a feladataimat!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!