Hülkenberg: Kubica lenyűgöző volt a teszten - F1VILÁG.HU

Hülkenberg: Kubica lenyűgöző volt a teszten

HIRDETÉS
Fotó: Renault Sport F1

Nico Hülkenberg szerint igazán lenyűgöző munkát végzett a hungaroringi teszten Robert Kubica. A lengyel versenyző 142 kört tett meg a Renault 2017-es autójával.

Kubicának először volt lehetősége arra, hogy egy aktuális F1-es autóval rója a köröket. A 32 esztendős lengyel még 2011-ben szenvedett súlyos ralibalesetet, mely tulajdonképpen derékba törte Forma-1-es pályafutását.

Most, az eredményes magyarországi teszt után viszont mindenki az esetleges visszatérésről beszél – természetesen Kubica célja is ez, a lengyel azonban a Hungaroringen elárulta, reálisan látja esélyeit.

A Renault versenyzője, Nico Hülkenberg azt mondja, az, hogy Kubica több mint 140 kört meg tudott tenni a mogyoródi versenypályán, igazán lenyűgöző.

„Hogy őszinte legyek, sok információm nincsen, nem voltam ott. Pár dolgot azért tudok, és nyilván láttam a köridőket. Azt gondolom, számára ez egy nagyszerű visszatérés volt” – mondta a német a Motorsport.com kérdésére.

„Súlyos balesete és sérülései után vissza kellett térnie, és az, hogy vezethetett egy modern F1-es autót, amivel 140 kört tett meg, igazán lenyűgöző. Főleg egy olyan pályán, mint a budapesti, ami fizikailag nagyon megterhelő. Szóval minden tiszteletem az övé. És azt hiszem, a teljesítménye is rendben volt.”

„Nem tudom, mi fog történni, fogalmam sincs, mit akar a Renault, de szerintem a teszt rendben volt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!