Jos Verstappen nem aggódik fia jövője miatt - F1VILÁG.HU

Jos Verstappen nem aggódik fia jövője miatt

HIRDETÉS

Jos Verstappen nem aggódik fia jövője miatt, szerinte ha nem a Toro Rossónál, akkor egy másik csapat harmadik versenyautójában kapna helyet 2016-ban.


Jos Verstappen nem aggódik fia jövője miatt, szerinte ha nem a Toro Rossónál, akkor egy másik csapat harmadik versenyautójában kapna helyet 2016-ban.

Verstappent a mezőny egyik legígéretesebb fiatal tehetségének tartják a Forma-1-es paddockban, most azonban, a Red Bull esetleges távozásával kérdésessé vált az ő jövője is. A versenyzők közül is sokan elismerik a 18 éves pilóta tehetségét, Vettel is így vélekedik róla.

„Felesleges elmondanom, hogy Max jól teljesít” – nyilatkozta a német a holland De Telegraph lapnak. „Mindenki látja a tehetségét, és a Toro Rosso tökéletes gyakorlás a fiatalok számára.”

Az év végén a Red Bull és a Toro Rosso elhagyhatja a Forma-1-et, ebben az esetben új versenyzői ülés után kell néznie Verstappennek.

A holland pilóta édesapja, Jos Verstappen elmondta, már nincs sok ideje a Toro Rossónak arra, hogy felkészüljenek a következő szezonra, azonban nem aggódik fia pályafutása miatt.

„Mindenki Max következő szezonjáról kérdez engem, arról, hogy mi fog történni” – mondta. „Egy kicsit furcsán hangozhat, de nem aggódom Max Forma-1-es karrierje miatt – a bizonytalanság ellenére sem.”

Az idősebbik Verstappen hozzátette, ha az istállók három autóval állnának rajthoz jövőre, akkor fia biztosan arra hajtana, hogy helyet kapjon valamely élcsapatnál.

„Vannak pletykák azzal kapcsolatban, hogy a top csapatok harmadik autót indítanak, Bernie Ecclestone is ezt mondta. Ha ez lenne a helyzet, akkor a kilátások nyilvánvalóan megváltoznának.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!