Közelebb került a Red Bull a Ferrarihoz - F1VILÁG.HU

Közelebb került a Red Bull a Ferrarihoz

HIRDETÉS
Spanish F1 Grand Prix

A Spanyol Nagydíj szabadedzései alapján úgy tűnik, a Red Bullnak sikerült közelebb kerülnie a Ferrarihoz – legalábbis ezt mondják a csapat versenyzői.

Az osztrák istálló gyenge formában kezdte a 2017-es szezont, a Spanyol Nagydíjra azonban jelentős fejlesztésekkel érkezett.

A pénteki edzésnapon Max Verstappen legjobb ideje 0,636 másodperccel volt lassabb az élen végző Lewis Hamiltonénál, és mindössze 3 tizeddel a gyorsabb Ferrarinéál, Kimi Räikkönenénél.

„Szerintem egy kicsit elégedettebbek lehetünk, de persze még keményen kell dolgoznunk, hogy javítsunk az autónk tempóján és a motoron” – mondta Verstappen.

„Sikerült előrelépnünk, egy kicsit közelebb vagyunk a Ferrarihoz. De a Mercedes is nagyon jó fejlesztési csomaggal érkezett, szóval még mindig ők vannak elöl.”

„Mindig jó előrelépni, és ezt ma sikerült megtennünk. Sikerült javítanunk az autó tapadásán, ez pedig mindig pozitívum.”

A Red Bull másik versenyzője, Daniel Ricciardo 1 tizeddel volt lassabb csapattársánál pénteken, és ő is hasonlóképp vélekedik a Red Bull versenyképességéről.

„Sikerült némi előrelépést tennünk, de persze tudtuk, hogy ettől még nem fogunk egy szintre kerülni a Mercedesszel” – mondta az ausztrál.

„Még néhány tizedet azért ki tudunk hozni magunkból. Nyilván többet akarunk, de nagyjából úgy állunk, ahogy jósoltuk.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!