Massa: A Williams anyagi alapon dönt - F1VILÁG.HU

Massa: A Williams anyagi alapon dönt

HIRDETÉS
Russian Grand Prix Practice

A Forma-1-ből az idei szezont követően távozó Felipe Massa azt mondja, véleménye szerint volt csapata, a Williams financiális alapon hoz döntést arról, ki lesz Lance Stroll csapattársa 2018-ban.

A rutinos brazil helyére Robert Kubica is jó esélyekkel pályázott, a legfrissebb sajtóhírek szerint azonban egyre biztosabb, hogy a Williams másik versenyzője jövőre az orosz Szergej Szirotkin lesz.

Amikor a Motorsport.com munkatársa arról kérdezte Massát, meglepődött-e azon, hogy Kubica a hírek szerint már nincs versenyben az üléséért, a brazil így felelt: „A csapat által követett út financiális jellegű, még Kubicára vonatkozóan is, szóval nem lepett meg a dolog.”

„De nem tudom, mi fog történni, most már nem követem a csapattal kapcsolatos történéseket. Más dolgokkal foglalkozom, már nem a Forma-1-gyel.”

Massa tavaly télen már tesztelte a Jaguar Forma-E-s autóját, a brazil azonban azt mondja, egyelőre nem eldöntött, hol folytatja autóversenyzői karrierjét.

„Van néhány egyeztetésem bizonyos csapatokkal, illetve emberekkel, de minden nagyon korai szakaszban jár. Nem tudok semmi biztosat mondani, de hamar ki fog derülni.”

A 36 éves versenyző pályafutása során 269 F1-es nagydíjon vett részt, 11 versenyt nyert, 2008-ban pedig egy hajszállal maradt le a vb-címről.

„Az egyetlen, ami hiányzott, az a bajnoki cím. És hiszem, hogy én vagyok az a brazil pilóta, aki legközelebb került hozzá azok közül, akik nem voltak bajnokok.”

„Nincs miért aggódnom, elismert fickó vagyok, ez a legfontosabb. Sokkal többet értem el karrierem során, mint képzeltem. Valóra váltottam minden álmom.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!