Perez kiakadt Ocon éles kritikáján - F1VILÁG.HU

Perez kiakadt Ocon éles kritikáján

HIRDETÉS
Fotó: Sahara Force India

A Force India versenyzője, Sergio Perez azt mondja, sajnálja, hogy csapattársa, Esteban Ocon úgy gondolja, meg akarta őt ölni a vasárnapi Belga Nagydíjon, és ezen véleményének hangot is ad a közösségi médiában.

A két versenyző kétszer is összeütközött a spa-francorchampsi verseny során, Ocon pedig a futam után rendkívül dühösen nyilatkozott a sajtónak a történtekről, véleménye szerint ugyanis Perez az életüket kockáztatta.

A francia versenyző eztán a közösségi médiában folytatta kirohanását, amikor egy bejegyzést tett közzé.

„A mai nap a károk minimalizálásáról szól – jó versenyünk volt egészen addig, amíg Perez meg nem akart ölni kétszer. Mindenesetre nem jött neki össze, szóval a 9. helyen végeztem!” – írta a Force India versenyzője, csatolva a kettejük ütközéséről készült videófelvételt.

Perez szintén a közösségi médiában reagált – egy videós posztban fejtette ki véleményét.

„Ami a második incidenst illeti, én tartottam az ívemet, nem volt hely két autónak, mert ott volt a fal, illetve az én autóm, borítékolható volt, hogy így összeérünk” – fogalmazott a mexikói.

Hirdetés

„Semmi szükség nem volt rá, hogy ott bepróbálkozzon, várhatott volna az Eau Rouge utánig a manőverrel.”

„Mindenesetre nagyon csalódott vagyok, hogy olyanokat ír, miszerint én meg akartam őt ölni. Én nem vagyok ez a fajta srác, nem fogok hülye véleményeket megfogalmazni, az igazat mondom és továbblépek. Profi versenyzők vagyunk, én is mondhatnék rengeteg mindent a múlttal kapcsolatban, de nem ez a típus vagyok.”

„Szeretnék továbblépni, és a legjobbat nyújtom majd a következő 8 versenyen a csapatomnak, mert megérdemlik, pályafutásom legjobb formájára törekszem.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!