Räikkönen: Jó a kapcsolatom a Ferrari elnökével - F1VILÁG.HU

Räikkönen: Jó a kapcsolatom a Ferrari elnökével

HIRDETÉS
Bahrain Grand Prix Practice

A Ferrari 2007-es világbajnoka, Kimi Räikkönen azt mondja, nincs semmi probléma közte, illetve a maranellói istálló elnöke, Sergio Marchionne között.

Bár az előszezoni teszteken Räikkönen jól muzsikált, az idény első 3 versenyén nem tudta tartani csapattársa, Sebastian Vettel tempóját, aki 2 futamot is megnyert, és jelenleg élen áll a bajnoki összetettben.

A Kínai Nagydíj után Marchionne nyíltan bírálta Räikkönent, és azt mondta, muszáj lesz beszélniük a finn jelenlegi teljesítményéről.

Räikkönen azonban az Orosz Nagydíj mai sajtótájékoztatóján azt mondta, nincs semmi probléma kettejük viszonyában.

„Az alapján, amit beszéltem az elnökkel, minden rendben. Tudom, hogy mondtak és írtak néhány dolgot, elég sok badarságot olvastam az újságokban és az interneten” – mondta Räikkönen.

„De én jobban hiszek a saját csapatommal, vagy az elnökünkkel való kapcsolatomnak. Jó eredményeket várok magamtól… ha egyesek nem elégedettek, rendben van, mert én sem. Szóval nem nagy ügy számomra.”

Az októberben 38. életévét betöltő Räikkönen szerződése az idei szezon végén lejár, ám egyelőre nem foglalkozik ezzel a kérdéssel.

„Hogy mikor kerül sor a jövőmmel kapcsolatos döntésre, nem tudom. Mindig sok a találgatás az évek során, de számomra a legfontosabb, hogy jól akarok teljesíteni.”

„Majd meglátjuk, mi történik az idei szezon után, de nem ez az első dolog, ami benne van a fejemben. Szeretnék jól teljesíteni itt, és a következő versenyen. Meglátjuk, mit hoz a jövő. Jó a kapcsolatom a csapattal, és sok minden múlik a folytatás.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!