Ricciardónak fogalma sincs, hogyan lett negyedik - F1VILÁG.HU

Ricciardónak fogalma sincs, hogyan lett negyedik

HIRDETÉS

Rendkívül meglepődött a Mexikói Nagydíj időmérőjén megszerzett negyedik helyén Daniel Ricciardo.


Rendkívül meglepődött a Mexikói Nagydíj időmérőjén megszerzett negyedik helyén Daniel Ricciardo.

Az ausztrál versenyző elárulta, végig úgy érezte, borzasztóan alakulnak a dolgok a kvalifikáción, ennek ellenére a második sorból rajtolhat majd.

Ricciardo 4 tizeddel maradt alul a pole-t megszerző Lewis Hamiltonnal szemben, és elmondása szerint fogalma sincs arról, ekkora hátránnyal hogy tudott végül a negyedik helyen zárni.

„Ami azt illeti, úgy éreztem, borzasztó időmérő volt – hogy őszinte legyek, nem számítottam arra, hogy ezzel az autóval meglesz a negyedik hely” – fogalmazott az ausztrál.

„4 tizedre vagyunk a pole-tól, és még az utolsó köröm is borzasztó volt. Biztos vagyok benne, hogy mindenki más is ezt mondja: az egyensúly szörnyű volt. Nem változtattunk sokat az utolsó etapra sem, de amikor ilyen sima a pálya, nagyon kis dolgok kellenek ahhoz, hogy működjenek a gumik. Ha viszont ez nem jön össze, jön a küszködés.”

„Márpedig én úgy éreztem, hogy az utolsó próbálkozásra a gumik nem működtek jól, szóval egy kicsit kusza volt a helyzetünk. Szóval nem igazán tudom, hogy lett meg a negyedik hely, de elfogadom! Ez óriási pozitívuma az időmérőnek, hiszen egy olyan autóval kerültünk ennyire közel, ami azért annyira nem nagyszerű.”

Ricciardo csapattársa, Max Verstappen a harmadik helyről startol vasárnap.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!