Megosztás:

Rosberg videóüzenetben gratulált Hamiltonnak

Videóüzenetben gratulált korábbi csapattársának, egyben riválisának, Lewis Hamiltonnak a tavalyi év világbajnoka, Nico Rosberg.

Hamilton a vasárnapi Mexikói Nagydíjon negyedik világbajnoki címét is bezsebelte, így két év után újra ő ülhet fel a királykategória trónjára.

Hamilton tavaly alulmaradt csapattársával, Rosberggel szemben, aki most a legnagyobb videómegosztó oldalon gratulált az angolnak.

„Gratulálok, Lewis, fantasztikus teljesítményt nyújtottál idén, igazán megérdemled ezt a 4. világbajnoki címet, természetesen nagyon meggyőző teljesítmény volt” – mondta a 2016-os év legjobbja, majd hozzátette, nagyon jó volt látni a Mercedes és a Ferrari csatáját az idei szezonban.

„Remélem, hogy mindenki nagyon élvezte a mai versenyt, én határozottan igen. A szezon is nagyszerű volt a Ferrari és a Mercedes, illetve később a Red Bull csatáival. Nem is beszélve Lewis és Seb párharcáról.”

„Hatalmas gratuláció természetesen a Mercedesnek is, mert hihetetlen munkát végeztetek a jelentős szabályváltozások közepette. A nulláról kezdett mindenki, és ismét dominált a csapat, főleg a szezon vége felé – ez igazán meggyőző teljesítmény.”

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

A nehéz hétvége után végül egy 3. hellyel zárt Mexikóban a Ferrari korábbi világbajnoka, Kimi...

Hozzászólások

( komment)