Sainz: Eszem ágában sincs szerződést szegni - F1VILÁG.HU

Sainz: Eszem ágában sincs szerződést szegni

HIRDETÉS
Fotó: Scuderia Toro Rosso

Carlos Sainz azt mondja, esze ágában sincs felbontani jelenleg érvényes szerződését a Toro Rossóval, és örül, hogy csillapodtak a kedélyek közte és a Red Bull között.

A spanyol versenyző néhány hónapja még úgy nyilatkozott, nem szeretne még egy évet eltölteni a Toro Rosso csapatánál, hiszen szeretne előrelépni pályafutásában – szolgálatai iránt állítólag a Renault érdeklődött leginkább, akárcsak az elmúlt idényben.

Sainz főnökei aztán tiszta vizet öntöttek a pohárba és leszögezték: a spanyolnak érvényes szerződése van a 2018-as évadra, ráadásul elég komoly fesztültség alakult ki a felek között, hiszen a Red Bullnál élesen bírálták az ifjú versenyzőt felelőtlen nyilatkozatai miat.

Sainz a minap egy interjúban elárulta, azóta tisztázódott a helyzet, és esze ágában sincs megszegni jelenlegi szerződését.

„Ahogy az életben, úgy a Forma-1-ben is komoly jelentősége van egy szerződésnek” – mondta Sainz a Soy Motornak.

„Ami a saját helyzetemet illeti, elégedett vagyok azzal, ahol vagyok, és nem áll szándékomban szerződést szegni.”

A közte, illetve a Red Bull vezetősége közötti szócsatára vonatkozóan Sainz elmondta, véleménye szerint mondandóját kiragadták a szövegkörnyezetből.

„Azt gondolom, mindent kiemeltek a kontextusából – az én nyilatkozatomra, és talán a csapat reakciójára vonatkozóan is. Mostanra tisztáztuk a dolgot, és jobban értjük a helyzetet. Sokkal nyugodtabbak és elégedettebbek vagyunk.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!