Stroll: Semmi sem működött ezen a hétvégén - F1VILÁG.HU

Stroll: Semmi sem működött ezen a hétvégén

HIRDETÉS
Fotó: Haas F1 Team

Kiábrándítóan alakult a 2017-es szezon utolsó versenye Lance Stroll számára.

A Williams kanadai újonca ugyan remek csatákat vívott Romain Grosjeannal az Abu Dhabi Nagydíj első felében, később azonban képtelen volt tartani a tempót, és végül csak a 18. helyen ért célba.

Stroll az összetett pontverseny 12. helyen zárta a 2017-es szezont, mindössze 3 ponttal elmaradva csapattársától, Felipe Massától.

„Mindenekelőtt szeretnék egy óriási köszönetet mondani a csapatnak mindenért, mert az idei év fénypontjai hihetetlenek voltak – főleg Bakuban és Monzában” – mondta a kanadai versenyző.

„Nagyszerű versenyeink voltak, 7 alkalommal végeztünk pontszerző helyeken, szóval nagyon hálás vagyok nekik a kemény munkájukért, és büszke vagyok arra, hogy a tagja lehetek ennek a csapatnak.”

„A vasárnapi viszont nem volt egy jó verseny. Nem szeretek negatív lenne, de semmi sem jött össze ezen a hétvégén, nem tudtam használni a gumikat, elvesztem odakint. Nem voltunk versenyben.”

„Volt 3 kerékcserénk, de még így sem működött. Az utolsó két versenyhétvégét el kell felejtenünk – de ezeket megelőzően jól teljesítettünk. Meg kell értenünk, mi ment el rossz irányba. Tudom, hogy a gumikkal van összefüggésben, de rengeteg hiányzott a köridőkből, és kell, hogy legyen valami oka, mert előtte magabiztos voltam az autóban.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!