Verstappen sajnálja, hogy Bottas mögött végzett - F1VILÁG.HU

Verstappen sajnálja, hogy Bottas mögött végzett

HIRDETÉS
Fotó: Red Bull Racing

Remekül szerepelt a Monacói Nagydíj időmérő edzésén Max Verstappen, a holland azonban azt sajnálja, hogy Valtteri Bottast nem sikerült megelőznie szombaton.

A Red Bull versenyzője a 4. rajthelyről kezdheti majd meg a vasárnapi versenyt, elmondása szerint pedig sikerült kihoznia az autóból azt, ami benne volt.

Verstappen reméli, egy jó stratégiával holnap esélye lesz a dobogóra.

„Azt gondolom, sikerül optimális kört futnom a Q3-ban” – mondta a holland tehetség.

„Egy kicsit küszködtem az elülső tapadással, így nem tudtam úgy működtetni az abroncsokat, ahogy szerettem volna, de végül nem voltunk annyira messze. Persze mindig jó, ha az ember közelebb van, de azt gondolom, a kör, amit megtettem, a határon volt.”

„A Ferrarik egész hétvégén jónak tűntek, Bottasnak pedig sikerült közünk kerülnie, amiért kár. De egy tiszta rajttal és jó stratégiával ott lehetünk a sűrűjében.”

„Monaco egyedülálló helyszín, és nehéz megjósolni, hogy alakul majd a verseny – bármikor jöhet a biztonsági autó, vagy leállás. Nagyon oda fogok figyelni a gumik viselkedésére, és kiállunk, ha úgy találjuk, hogy az a megfelelő lehetőség. Erre rá kell érezni a versenyen.”

„Az, hogy közel vagyok a top 3-hoz, az azt jelenti, hogy a dobogó elérhető, vasárnap viszont a saját versenyemre összpontosítok, és arra, hogy célba érjek.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!