Vettel: Megtaláltuk a húsvéti tojásokat! - F1VILÁG.HU

Vettel: Megtaláltuk a húsvéti tojásokat!

HIRDETÉS
Bahrain Grand Prix Race

Sebastian Vettel a harmadik helyről rajtolva nyerte meg a Bahreini Nagydíjat, ezzel a német versenyző vezeti a világbajnoki pontversenyt.

Vettel a rajtnál megelőzte Lewis Hamiltont, a Mercedes versenyzőjét, majd a kiállások során Valtteri Bottast is maga mögé utasította, így a verseny során az jelentette számára a legnagyobb kihívást, hogy az utolsó körökben ne engedje támadási közelségbe Hamiltont.

„Ez egy nagyon jó nap volt. Igazi csapatmunka volt, és már az elejétől kezdve éreztem, hogy gyorsak vagyunk” – mondta Vettel.

„Valtteri nem hibázott. Elévágással próbálkoztunk, és fantasztikusan működött. Meglepődtem, hogy mindannyiuk elé kerültem, mert azt hittem, hogy a biztonsági autóval elveszítettük az előnyünket.”

„Lewis egy kis fenyegetést jelentett a végén, de az autó egy igazi álom volt ma” – mondta Vettel, aki szinte repdesett a boldogságtól a dobogón.

„Hosszú még az év. Az autót öröm volt vezetni ma, kár, hogy tegnap olyan nagy volt a lemaradásunk. Valami azt súgta, hogy jó a versenygépünk, és jól teljesíthetünk. Az első körtől kezdve éreztem, hogy ott vagyunk, és megkezdődött a húsvéti vadászat. Elrejtettek néhány tojást, de mi megtaláltuk őket.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!